Patelnia odpowiednia jest do przyrządzania racuchów, jajek sadzonych, kotletów mielonych, placków oraz drobnych dodatków (warzywa, grzyby itp).
Patelnia przeznaczona do smażenia beztłuszczowego. W celu uzyskania najlepszego smaku gotowanych potraw polecamy jednak patelnię lekko nasmarować tłuszczem. Patelnię należy najpierw rozgrzać, następnie zmniejszyć ogień i kontynuować smażenie na małym lub średnim ogniu w zależności od rodzaju smażonej potrawy. Patelnia długo utrzymuje ciepło, więc potrawy można dogotowywać poza źródłem ciepła. W ten sposób w znacznym stopniu oszczędzamy energię. Do dogotowywania poza źródłem ciepła polecamy użwywać silikonowe podkładki dostępne również w naszej ofercie.
Do czyszczenia patelni należy stosować najlepiej tzw.: „Szok Cieplny“ – gwałtowne schłodzenie patelni zimną wodą i oczyszczenie szczoteczką. Dzięki bardzo twardej powierzchni można do gotowania spokojnie stosować akcesoria metalowe – widelce, łyżki, łopatki itd. By otrzymać więcej informacji o danym produkcie, należy nacisnąć „Technologia“.
Dane techniczne:
Masz już nasze garnki?
Wyślij nam swój przepis
a dostaniesz zniżkę 10%
na zakup dowolnego produktu...
Szukasz pracy dodatkowej?
Zobacz naszę oferty współpracy
w dziale Oferty pracy.
Copyright © 1995-2021 pbshops.pl - wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie bez zgody właściciela zabronione.
Pomoc: +48 602 525 216 | E-mail: info@pbshops.pl
Ta witryna stworzona i zarządzana przez vdweb.cz