Rozklepane i posypane pieprzem płaty wieprzowiny natrzeć musztardą. Pokroić jajka, korniszony i kiełbasę na małe kosteczki. Wymieszać. Nadzienie przełożyć na płaty mięsa i zawinąć w roladki. Tak przygotowane gołąbki przełożyć na tytanową patelnię lub brytfankę. Pokroić cebulę. Podsmarzyć mięso i cebulę z każdej strony. Następnie zalać wodą i gotować pod przykryciem do miękkości. Wymieszać mąkę ze śmietaną i polać gołąbki, gotując je jeszcze przez minutę.
Smacznego!
Napsał Karel Zemek
Masz już nasze garnki?
Wyślij nam swój przepis
a dostaniesz zniżkę 10%
na zakup dowolnego produktu...
Szukasz pracy dodatkowej?
Zobacz naszę oferty współpracy
w dziale Oferty pracy.
Copyright © 1995-2021 pbshops.pl - wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie bez zgody właściciela zabronione.
Pomoc: +48 602 525 216 | E-mail: info@pbshops.pl
Ta witryna stworzona i zarządzana przez vdweb.cz